Foto: Brunopress.nl

Yvonne Coldeweijer moest zich vrijdag voor de rechtbank van Amsterdam gaan verantwoorden voor uitspraken die de queen of the juice over Samantha Steenwijk heeft gedaan. Yvonne beweerde een tijdje geleden dat de zangeres illegale dieetpillen gebruikte om zo 22 kilo af te vallen op amper 2 maanden tijd.

Samantha vroeg eerder om de video te verwijderen en een rectificatie te publiceren. De video verdween, maar Yvonne Coldeweijer gaf zo haar eigen interpretatie van die rechtzetting en daarmee waren Samantha Steenwijk en haar advocaat niet echt tevreden.

Vrijdagochtend diende het kortgeding waarin beide dames en hun respectievelijke advocaten tekst en uitleg kwamen geven. De rechter nam ruim de tijd om iedereen aan het woord te doen en doet normaal gezien op vrijdag 29 april uitspraak in deze zaak.

Er werd tijdens de rechtszaak ook gefilmd en één van die filmpjes verscheen ondertussen op de sociale media van – hoe kan het ook anders – Yvonne Coldeweijer. Die schrijft ‘knettergek’ bij een video waarin Samantha Steenwijk enkele uitspraken doet.

“Als er mensenlevens op het spel zijn, als er straks iemand met een hersenbloeding op de intensive care ligt, dan is dat niet mijn verantwoording, dan is dat de verantwoording van mevrouw Coldeweijer, want ik heb deze pillen nooit gebruikt”, stelt Samantha Steenwijk.

Wie er ook gelijk heeft, jammer dat het tot een kortgeding moest komen. Even als volwassen mensen praten zou veel opgelost hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl