Foto: Brunopress.nl

De roddelkanalen liggen meer dan ooit onder vuur. Niet alleen Yvonne Coldeweijer heeft zich bij de rechter al mogen gaan verantwoorden, ook Roddelpraat heeft die ervaring al. Jan Roos en Dennis Schouten werden zelfs al veroordeeld (maar gaan in hoger beroep) in een zaak rond nieuws over Famke Louise. En deze keer hebben zij met John de Mol te maken.

De reden? Roddelpraat heeft in een video keihard uitgehaald naar Johnny de Mol. De beschuldigingen aan het adres van de acteur en presentator waren niet mals. Zo zou John de Mol getuigen van een moment waarop Johnny de Mol een vuistslag zou gegeven hebben, 5000 euro zwijggeld betaald hebben. Hoewel Johnny één en ander al ontkende, bleven de mannen van Roddelpraat bij hun verhaal.

John de Mol, de vader van Johnny, heeft een advocaat onder de arm genomen en die eist in een brief/mail aan Roddelpraat dat zij de desbetreffende video offline halen en een rectificatie plaatsen. De inhoud van die rectificatie staat zelfs in de briefwisseling vermeld.
De heren hebben tot vanmiddag de tijd om de advocaat van John de Mol op de hoogte te brengen van hun besluit.

Gaan zij niet op de eisen van de tegenpartij is, dan zou er weer een kortgeding komen en loopt Roddelpraat alweer de kans een veroordeling op te lopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl