Foto: VTM

Niemand ontsnapt aan Yvonne Coldeweijer. Er is dus een volgend slachtoffer en dat is Danny de Munk geworden. Danny de Munk vertelde in een blad dat hij zich niet druk maakt om juicechannels omdat hij alles eerlijk tegen zijn vrouw Jenny zou vertellen mocht hij in een rare situatie terechtkomen. Yvonne Coldeweijer vond het best wel een leuke uitspraak.

“Danny heeft niks te vrezen, dus vreest ook niks. Spijken op z’n kop. Love this”, schreef Yvonne op Instagram. Maar meteen erna stroomde het ene juice-bericht na het andere binnen en de vele DM’s die zij kreeg waren overduidelijk: Danny de Munk zou in 2007 achter de schermen van ‘Ciske de Rat’ dingen gedaan hebben die niet mogen gebeuren.

In de video beschuldigt Yvonne Danny van wangedrag achter de schermen. Zo zou de zanger en acteur onder invloed van drugs geweest zijn tijdens shows van ‘Ciske de Rat’. Er zou ook sprake zijn van grensoverschrijdend gedrag.

Dit zijn toch wel weer zware beschuldigingen, of er wat van waar is, dat is nog maar de vraag. Producent Stage Entertainment zou wel een onderzoek gestart zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl