Foto: Wessel de Groot / SBS6

Op 14 februari werd Maxime Meiland door haar partner Leroy ten huwelijk gevraagd. De meest modieuze Meiland is al druk op zoek naar een passende trouwjurk en heeft heel goed voor ogen wat ze wil.

“Ik ben heel kieskeurig”, begint ze in Beau Monde. “Het wordt sowieso wit. Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil, niet dat je denkt; ze gaat naar een gala.”

Wat we ook niet op de trouw van Maxime en Leroy zullen zien, zijn bepaalde kleuren. “Ik vind zalmtinten verschrikkelijk. Niet alleen in kleding, ook in mijn huis. En mintgroen vind ik ook afschuwelijk.”

Op modevlak weet Meiland goed wat ze wil, ook voor haar kinderen. “Ik heb mijn eigen online kinderkledingshop: Villa Vito. Mijn twee dochters dragen er veel van. Als ik Claire in een bruine trui van Alix wil hijsen, dan is het ‘Wil ik niet’, haar voorkeur gaat net zoals ik vroeger uit naar Oilily.”

Maxime heeft alles wat haar hartjes beheerd, en financieel hoeft ze zich niet meteen zorgen te maken. Dat was vroeger anders. “Vanaf mijn zestiende moest ik werken en mijn eigen kleding betalen. Mijn moeder kocht me alleen een winterjas en schoenen en een zomerjas en -schoenen. Ik droeg toen veel van H&M.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl