Foto: Instagram Natasja Froger

Vrolijk Paasfeest? Niet ten huize René Froger. De zanger, zijn vrouw Natasja en de rest van de familie rouwt om de dood van hun hond Bobby.

De Berner Sennen was amper 9 jaar jong en was ziek. Recent werden er meerdere tumoren aangetroffen en de familie Froger heeft met pijn in het hard besloten om de hond in te laten slapen. Een keiharde en bijzonder pijnlijke beslissing, maar wel genomen met het idee dat Bobby niet langer hoeft af te zien.

“Wij hebben afscheid moeten nemen van onze lieve Bobby 😢. Onze schat, altijd vrolijk lief en loyaal”, schrijft Natasja zondagochtend op Instagram.

“Vorig weekend wilde ze niet meer eten en na onderzoek bleek dat ze tumoren had, uitgezaaid naar al haar organen. Vrolijk was ze tot de laatste minuut en ook hebben we nog wandelingen kunnen maken wat de beslissing nog moeilijker maakt maar het is beter voor haar. Houden van is ook loslaten, al doet dat zo ontzettend en gemeen veel pijn. 😢”, besluit Natasja.

Wij wensen de familie Froger sterkte in deze moeilijke tijden.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl