Foto: Brunopress.nl

De 27-jarige Monica Geuze is een gelukkig mens. De presentatrice is blij met haar vriend Robbert en werd in de zomer van 2018 mama van een dochter Zara-Lizzy. En daar is het tot hiertoe bij gebleven. Hoewel de bevalling niet echt een droombevalling was, leeft de wens van Monica om nog eens mama te worden. Dat is eigenlijk een kwestie van een goede timing.
“Als ik van tevoren had geweten hoe het coronatijdperk eruit had gezien,dan waas ik het liefst op de dag van de eerste persconferentie zwanger geweest – als dat was gelukt”, vertelt Monica Geuze tijdens een interview met Grazia.

In het tijdschrift vertelt de presentactrice dat het ideaal was geweest mocht zij tijdens de lockdown zwanger was geweest. Zij zat toch thuis, dan kan je maar beter ook iets aangenaams beleven en een kind op de wereld zetten.
“Dan had ik in alle rust de kraamtijd kunnen beleven en had ik nu alweer een kind van anderhalf rondlopen”, reageert Geuze.

Voor een tweede kind is het zeker nog niet te laat en toch zit de presentatrice met heel wat vraagtekens. “Moet ik pas op mijn vijfendertigste aan een tweede beginnen? Wil ik dat ik straks twee kinderen heb die erg ver uit elkaar liggen qua leeftijd of wil ik dat juist niet? Of wil ik helemaal geen tweede?”, vraagt Monica Geuze zich in Grazia af.

Op dit ogenblik kan het niet wegens te druk met het werk. Maar zegt nooit nooit, het kan allemaal sneller gebeuren dan Monica nu denkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl