Foto: VTM

Er zijn wel heel veel positieve reacties op de muzikale comeback van Gordon. De zanger heeft op zijn sociale media laten weten dat je hem voor deze zomer weer kan boeken. En neen, daarvoor moet je dan niet naar Dubai, Gordon komt met plezier naar Nederland voor een optreden.

“Ik ben deze zomer weer te boeken voor optredens in Nederland ga naar www.gordonofficial.com en kijk of ik kan! Heb afgelopen maanden weer paar leuke optredens gedaan in NL en dat ging zo leuk! Ook in combi met Replay! “, schrijft Gordon.

De meeste volgers zijn door het dolle heen, maar natuurlijk zijn er ook wel weer wat zure reacties. “Je was toch gestopt met zingen 🎤? En je woont nu in Dubai. Dacht dat allemaal achter je lag, je daar huizen ging inrichten en verder ging genieten vd zon 🌞”, schrijft Pumkin.

Hoewel de meeste mensen enthousiast reageren, zijn er ook mensen die de beslissing van Gordon niet echt weten te appreciëren. “Lekker 50 keer per jaar heen en weer vliegen tussen Dubai en Amsterdam. Fuck het milieu”, schrijft Nico bij de reacties op Instagram. Gelukkig heeft Gordon ook fans die perfect weten wat hij gezegd heeft. “Geweldig, Gordon 👏👏. Weer dat negatieve commentaar. Blijkt wel dat een groep maar een beetje meekrijgen wat hij heeft gezegd toen ie naar Dubai vertrok”, schrijft Astrid. En speciaal voor die mensen zet Astrid één en ander op een rijtje.

“Gordon heeft in begin aangegeven….hij woont Dubai…maar blijft wel programma’s etc doen in Nederland. Zo heb ik dat begrepen. Ga ervoor, Gordon👏👏😍…en knuffel voor Toto en Roco😘😘”, schrijft Astrid bij de reacties.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl