Foto: Play4

Het wordt een echte soap de relatie van Monique Westenberg en André Hazes. Het ene moment lijken ze weer een koppel, terwijl ze het andere moment vooral een vriendschappelijke relatie lijken te hebben. Monique heeft altijd een groot hart gehad voor André en hij blijft voor altijd haar enige grote ware liefde.

Sarah, Anne Rose, Bridget,…. Het lijstje met ex-partners van André zal de komende jaren ongetwijfeld nog verder worden aangevuld. Keer op keer mislukken zijn relaties en lijkt hij terug te keren naar zijn eerste grote echte liefde Monique.

Alleen bij Monique lijkt Hazes rust te vinden en zijn leven weer in balans te krijgen. Zij is bovendien ook nog eens de moeder van zijn zoontje André. En Monique zelf? Zij lijkt nog geen enkele man te hebben toegelaten de afgelopen jaren.

Monique heeft de hoop dus nog lang niet opgegeven. Samen met de kleine Dré is zij op het vliegtuig gestapt richting André in New York om uit te zoeken of een nieuwe duurzame relatie nog tot de mogelijkheden behoort, schrijft Weekend.

Op Instagram plaatste Monique een berichtje dat ze samen even de rust opzoeken om samen te ontdekken hoe de toekomst er voor hen als gezin kan uitzien. “Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid met zowel mama als papa kan doorbrengen, waar we samen onszelf kunnen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl