Foto: Brunopress.nl

De kans is klein dat de Yvonne Coldeweijer in de nabije toekomst nog in RTL Boulevard zien opduiken. De queen van de juicekanalen schrijft op Instagram dat RTL Boulevard haar nooit meer hoeft te bellen.

RTL Boulevard had ontdekt dat Yvonne via haar webshop kledij te koop aanbiedt die ook bij Ali Express te koop is. Sommigen dachten namelijk dat Yvonne een eigen kledinglijn heeft, maar dat is niet zo en dat heeft Yvonne naar eigen zeggen ook nooit zo gecommuniceerd.

“Ik ben een kledingwebshop begonnen. Dat houdt in dat ik producten inkoop bij groothandels en daarna weer verkoop. Alle winkels doen dit zo. Als een jurkje daarom ook bij een andere webshop verkrijgbaar is, of ook op aliexpress terecht is gekomen, dan heb ik daar verder niks mee te maken. Ik heb het daar niet ingekocht, maar gewoon bij de groothandel”, reageert Yvonne Coldeweijer via WhatsApp. “Als mensen bij mij kleding willen kopen vind ik dat hartstikke leuk en als ze het ergens anders willen kopen: ook dikke prima. Ik heb tijdens de lancering honderden bestellingen mogen ontvangen en daar ben ik hartstikke trots op”, besluit Yvonne in een reactie aan RTL Boulevard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl