Foto: Fonny Gijsels / Vipnieuws.nl

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, maakt de pandemie meer en meer slachtoffers. Ook Trijntje Oosterhuis ontsnapt er niet aan, zij heeft vrijdag aangekondigd dat zij de voor dit weekend geplande optredens in Almelo en Eindhoven moet annuleren.

Trijntje Oosterhuis kon haar ogen niet geloven toen zij een positieve test aflegde, ze testte zich voor alle zekerheid drie keer, maar telkens kreeg zij hetzelfde resultaat. En ja hoor, ze heeft écht wel corona.
De zangeres baalt, want ze keek enorm uit naar de optredens, net zoals haar publiek en haar muzikanten. Die waren al onderweg naar Almelo toen Trijntje hen liet weten dat zij er vanavond niet bij kan zijn. “Ik voel me zo rot en bezwaard naar alle mensen die kaartjes hebben gekocht. Zoooo irritant dit!”

De ticketkopers zullen informatie van de theaters krijgen en Trijntje belooft hen om alles goed te maken. “Tot die tijd blijf ik thuis in quarantaine. In de tuin…Gelukkig met mooi weer vandaag”, besluit Trijntje op Instagram.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl