Foto: Play4

“Het zou bruut zijn mocht er helemaal niets zijn”, klaagt Salar op vrijdagavond in Big Brother. Het is amper iets over 20 uur en de bewoners hebben niets om handen in het Big Brotherhuis. “Dan zouden ze echt onmens zijn, op de laatste avond ons niets meer geven. Dat kan niet”, reageert Salar. “Als ze ons een film geven, dan gaan we met een keigoed gevoel slapen” haakt Kristof in.
https://46b9d080031d51c10a15821be069953d.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

De bewoners vragen al drie maanden naar een filmavond, maar die is er dus niet gekomen. “Ik voel me dan echt verwaarloosd, maat. Ik voel me dan een hond die altijd trouw is gebleven aan zijn baasje, altijd keilief heeft willen spelen en dan laat dat baasje je gewoon achter aan een boom met een beetje eten en drank”, reageert Kristof. “Ik ben hoe dan ook blij, maar dit is de allerlaatste avond in het huis, dit maken we nooit meer mee. Big Brother, wij hebben ook gevoelens hoor. Ik vind dit misschien zelfs nog erger dan de prank van Grace. Nu ga je toch niet met een blij gevoel slapen? We hebben de hele dag gehangen en wat met kledij voor de finale bezig geweest. Ik ben niet iemand die veel zaagt of niet veel vraagt. Ik ben vaak tevreden met wat je krijgt , maar op momenten zoals deze is het toch niet moeilijk om dat scherm eens op te zetten?” gaat Kristof verder. En van pure vermoeidheid en uit verveling kruipt iedereen alweer vroeg in bed.

En ook zaterdagochtend is het soberheid troef. Kristof en Salar droomden van een overheerlijk ontbijt van Big Brother, maar the big boss was onverbiddelijk: eten wat er in huis is.

Tja, Big Brother is dit jaar totaal anders, beste finalisten, weten jullie dat op dag 86 nog steeds niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl