Foto: Play4

Een uitspraak van Grace over haar gsm heeft de kijkers boos gemaakt. “Waarom moest zij haar gsm niet aan Big Brother afgeven? Oneerlijk!”, reageren kijkers op vrijdag.

“Nu heeft Grace al een waarschuwing gekregen voor haar gedrag in het BB huis, nu blijkt dat ze ook haar telefoon niet heeft afgegeven aan de crew.  Ik zeg: diskwalificatie.  Mocht ze winnen, dan gaan kijkers en bewoners hier tegen in. Ze heeft zelfs BB bedonderd”, schrijft een kijkster op een fansite.
https://d9d96bcfe32cccb0e7149711b62a6c56.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Wat is er aan de hand? Grace vertelde vrijdagavond in de livestream dat zij haar gsm aan haar vriendin Babette heeft gegeven. Sommige mensen vinden dat niet eerlijk omdat de andere bewoners hun gsm allemaal aan Big Brother hebben afgegeven. Grace is echter slimmer dan dat, want zij gebruikt voor haar sociale media dubbele verificatie waardoor zij met de gsm moet bevestigen dat iemand met haar account aanlogt op de sociale media. Als haar gsm bij de productie zou liggen, dan konden de mensen die haar sociale media beheren niet aan die code.

Nergens in het reglement van Big Brother staat dat de bewoners hun smartphone aan Big Brother moet afgeven, er staat wél dat er een gsm mee het huis in mag. Dus dat Grace haar smartphone aan een vriendin heeft gegeven, dat is 100% volgens de regels.

Het is duidelijk dat sommige mensen er alles voor over hebben om een andere mogelijke winnaar in diskrediet te brengen. Maar Grace heeft écht niets fout gedaan en dus ook geen regel overtreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl