Foto: Brunopress.nl

De coronapandemie is voor niemand gunstig geweest, en al helemaal niet als je artiest bent en al je optredens stuk voor stuk ziet wegvallen. Dat overkwam zanger Wesley Klein. Hij geeft wat meer toelichting in een dubbelinterview met zijn echtgenote Nelly in Party.

Enkele jaren terug gooide Wesley zijn levensstijl volledig om. Hij begon op zijn eten te letten en ging vol voor fitness. Tegenwoordig heeft hij het wat moeilijker om die gezonde gewoontes aan te houden.

Voor Wesley is een volledig afgetraind lichaam voorlopig geen prioriteit meer. Hij is momenteel tevreden met hoe hij eruit ziet.

“Elke maandag zeg ik weer: ik moet naar de sportschool. Ik ben wat dat betreft altijd met mijn lijf bezig”, laat hij zich daarover ontvallen.

Corona heeft het voor hem niet bepaald makkelijk gemaakt om zijn lichaam te onderhouden. Fitnesscentra doorheen het ganse land sloten voor onbepaalde tijd de deuren en Wesley kon nergens terecht voor zijn workout. “Twee jaar corona heeft op dat vlak ook zijn sporen achtergelaten. Maar toch ben ik nu tevreden. Al mag er wel gerust nog een kilootje of drie, vier af”, zegt hij lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl