Foto: Brunopress.nl

De liefde tussen twee mensen wordt al eeuwenlang bezegeld door het huwelijk. En hoewel ze zelf heel graag wil trouwen met haar partner Stanley, is dat voor Kim Feenstra niet de hoogste prioriteit. Ze vertelt er meer over in een interview met Weekend.

Samen hebben ze een anderhalf jaar oude peuter die luistert naar de naam Brooklyn. De kleine knaap is sinds kort begonnen aan zijn eerste pasjes en Kim is dolverliefd op het kindje.

“Het ouderschap is ook voor mij een leerproces. Ik denk dat je op dat vlak nooit bent uitgeleerd. Of ze nu anderhalf jaar oud zijn, of 25. Toch heb ik nu al soms moeite om hem los te laten”, vertelt ze over haar kleine oogappel.

Ook de reeds goede band met haar partner Stanley werd er een pak sterker door. “Wat er ook zou gebeuren in de toekomst, we hebben nu een blijvende connectie met elkaar en dat vind ik heel erg mooi”, zegt ze.

Ze liet zich eerder al ontvallen dat ze graag zou trouwen met Stanley, maar voorlopig zijn er nog geen concrete plannen. Al lijkt ze zich dat zelf niet aan te trekken. “Trouwen is leuk voor het feest en het gebaar, maar ik zie het meer als een formaliteit. Als je bewust kiest om samen kinderen te krijgen, zit daar zoveel liefde in. We blijven door Brooklyn voor eeuwig met elkaar verbonden”, glundert ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl