Foto: Brunopress.nl

Hans Kazán en zijn vrouw Wendy beleven een bange periode. De Nederlandse goochelaar heeft een buitenverblijf in Marbella, waar ze samen graag vertoeven. Twee maanden geleden kreeg Kazán plots last van een verminderde eetlust, gepaard met extreme misselijkheid. Ondertussen werd hij al voor de derde keer in het ziekenhuis opgenomen met die klachten. Wendy vertelt meer over Hans zijn huidige toestand in Story.

“Het was best schrikken toen het rond Pasen opnieuw fout ging. Normaal zou Hans terug naar Nederland vliegen om in Sittard het startsein te geven rond een campagne over preventieve onderzoeken naar aneurysma. Maar ik merkte dat Hans weer slechter werd toen hij de geur van eten niet meer kon verdragen”, aldus Wendy.

Om geen risico’s te nemen, werd Hans opnieuw in het ziekenhuis in Marbella opgenomen. Daar stonden zijn behandelende artsen nog steeds voor een raadsel. Dat nieuws bereikte zijn fans in Nederland. “Op een dag kregen we een uitgebreide mail van een arts die in het Utrechtse Diakonessenziekenhuis werkt. Hij schreef dat hij recent een buitenverblijf kocht in onze buurt en graag wou meehelpen om een oplossing te vinden. Uiteraard zegden we dat toe, want een extra paar ogen kan nooit kwaad”, aldus Wendy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl