Foto: Brunopress.nl

Ze verleende het afgelopen jaar haar medewerking aan het programma ‘BN’ers In Het Ziekenhuis: Leren Van De Helden’. Daarin ging Olcay Gulsen, samen met nog andere BN’ers, zelf ervaren hoe het zorgsysteem in Nederland precies werkt. Maar nu ligt ze onder vuur door zogenaamde juice channels. Die beweren dat Olcay zich behoorlijk misdragen heeft tijdens haar ziekenhuisavontuur. We lezen er meer over in Party.

Er wordt door kwatongen beweerd dat Gulsen tijdens de opnames van de reeks een paar keer over de schreef is gegaan. Zo zou ze gezegd hebben dat ze zelf op één dag verdient wat een zorgverstrekker op een maand binnenhaalt. Verder zou ze een e-smoker gerookt hebben in het ziekenhuis en in haar wagen gezeten hebben met haar OK-pak nog aan.

‘Nonsens’, klinkt het bij zowel haar management als het Erasmus MC-ziekenhuis in Rotterdam. “Het beeld dat van Olcay geschetst wordt, klopt voor geen meter. We betreuren de uitspraken – waarvan er geen bron is – ten zeerste. Onze samenwerking met álle BN’ers hebben we als bijzonder prettig ervaren”, aldus het ziekenhuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl