Foto: VTM

Gordon heeft op zijn sociale media keihard uitgehaald naar iemand die hem volgt. “Waarom volg je me dan trut? Opzouten nu”, reageerde de zanger en presentator op een reactie van een volger. Vanwaar komt die haat?

Wel, een vrouw had een toch wel behoorlijke negatieve reactie gepost. Gordon deelde afgelopen weekend met veel trots een voor en na-foto van een slaapkamer in een appartement in het mooie Dubai. Gordon doet sinds kort aan make-overs en deze was duidelijk geslaagd.

“Hoe het was en hoe ik het maakte. De vorige bewoners hielden van donker en ik juist van licht. Van een bordeel tot een super hip en trendy bedroom met een krankzinning uitzicht!! Mijn visitekaartje voor mijn interior decorating business! 1001nightproductions is here to stay!”, schreef Gordon trots op zijn sociale media.

“Goh het valt mij nog mee dat jij er niet zelf op staat”, schreef een Sarah bij de reacties en dat schoot duidelijk in het verkeerde keelgat bij Gordon. Die vond de  uitspraak van Sarah zo erg dat hij zich niet kon inhouden. “Waarom volg je me dan trut? Opzouten nu”, reageerde Gordon keihard. Zijn volgers vonden de reactie fantastisch en konden zich volledig vinden in Gordon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl