Foto: Brunopress.nl

Bij de kijkers kwam Oscar Aerts in het vizier door zijn rol in ‘Goede tijden, slechte tijden’, een populaire televisiesoap. Hij is al enige tijd samen met zijn geliefde Jessica, met wie hij twee kindjes heeft en een derde op komst is. Op privévlak gaat het nu erg goed met de acteur, maar er is een periode geweest dat het minder ging. Dat kwam door gezondheidsperikelen. Oscar vertelt er meer over in Story.

“We zijn erg blij om begin mei ons derde zoontje te mogen verwelkomen”, begint Oscar positief. “We weten zelfs al precies op welke dag de geboorte gaat plaatsvinden, want hij zal ter wereld komen via een geplande keizersnede. Dat is normaal, want onze andere jongens zijn zo ook geboren en dan moet je het de derde keer ook zo doen”, laat hij zich over zijn aanstaand vaderschap ontvallen.

Eerder werd bij de acteur een goedaardige tumor ontdekt, die zich in zijn hypofyse bevond. Als gevolg daarvan ontwikkelde hij het syndroom van Cushing, waarbij het lichaam een overschot van stresshormoon cortisol aanmaakt. Daardoor zwol Oscars’ lichaam enorm op, vooral zijn buik en gezicht. Hij leek met momenten wel een ander persoon en kreeg nauwelijks nog een rol beet. Gelukkig is de tumor ondertussen weg en oogt hij opnieuw topfit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl