Wat is er toch met Gerard Joling aan de hand? Patty Brard bezocht de zanger en presentator… in het ziekenhuis. Ze postte een foto op haar Instagram met de volgende tekst bij ‘Aaaah mijn lieve Geertje! Heel snel beter worden!”

Gerard werd afgelopen week opgenomen in het ziekenhuis met een aanvankelijk te verwaarlozen longontsteking. Jammer genoeg voor Gerard werd de situatie alleen maar slechter en ligt Gerard nog steeds in het ziekenhuis. Dat heeft gevolgen voor Gerards job en hij moest maandag al verstek laten gaan bij een event van De Toppers.

Daarbovenop kwam ook nog eens dat Gerard moest worden overgebracht naar een ander ziekenhuis. Gerard lag enkele dagen in een ziekenhuis in Amstelveen, maar werd woensdag overgebracht naar het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

“In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me. Daarom is besloten me over te brengen. Dat is vanmiddag gebeurd”, zegt hij. Helemaal gerust is Gerard er niet op: “Ik lig nu op mijn kamer te wachten wat er komen gaat. Het gaan namelijk hele spannende dagen voor me worden. Morgenmiddag (donderdagmiddag, red.), zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden. Ik ben er allemaal wel van geschrokken, het is heftig en pittig”, vertelt hij aan De Telegraaf.

We hopen dat Gerard weer snel terug de oude is en dat hij snel weer op een podium kan gaan staan. Maar voorlopig zal Gerard zich nog wat moeten troosten met bezoek van vrienden en familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl