Foto: Brunopress.nl

Wie ‘Lifeofyvonne’ volgt op Instagram weet dat Yvonne Coldeweijer niet om een roddel meer of minder verlegen zit. Buiten het feit dat ze ook af en toe de nagel op de kop slaat, trapt ze ook vaak op de tenen van bekend Vlaanderen en Nederland.

Zo postte Yvonne op haar Instagramkanaal dat de relatie van Connie Witteman alweer over zou zijn. Een roddel die Connie zelf graag de kop wil indrukken. En dat doet ze aan de hand van een filmpje, schrijft mediacourant.

“ “Lieve Insta-vrienden ❤️. Mijn telefoon staat roodgloeiend omdat er op Insta staat dat Henk en ik uit elkaar zouden zijn 👀. Dit is fake news en absoluut niet waar, wel jammer dat dit niet eerst even bij mij gecheckt wordt! Ik heb dit al naar de desbetreffende persoon gestuurd…”

Connie is niet kwaad op Yvonne en stuurde haar zelfs een vriendelijk berichtje. “Goedemorgen Yvonne wil je dit aub van jou insta halen, je bent nml niet goed geïnformeerd, mocht er iets zijn dan kan je mij voortaan bellen en zal je eerlijk antwoord krijgen , fijne dag en lieve groetjes Connie.”

Maar ook Yvonne vatte het sportief op en zette de roddel meteen recht. ““Goedemorgen Yvonne wil je dit aub van jou insta halen, je bent nml niet goed geïnformeerd, mocht er iets zijn dan kan je mij voortaan bellen en zal je eerlijk antwoord krijgen , fijne dag en lieve groetjes Connie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl