Foto: VTM

Zanger en presentator Gordon is niet zo blij. Op Instagram post hij een filmpje van de werken die momenteel plaatsvinden in de Paulus Potterstraat in Amsterdam. Daar post hij het verhaal van de werken van de afgelopen twee jaar bij.

“Sorry maar ik heb hier gewoon geen woorden voor! Twee jaar lang corona drama, de Paulus Potterstraat heeft een jaar open gelegen en presteren @gemeenteamsterdam en @burgemeesterfemkehalsema om een paar maanden na het openen van de straat en verdwijnen corona regels het godverdomme om weer die straat open te breken”, staat er te lezen.

Maar Gordon is woest en hij schrijft nog veel meer bij het filmpje. “Over kapot maken gesproken! Kansloos ! Het is toch om je ogen uit je kop te schamen? Weer een schade post! Ik ontplof werkelijk. Geen enkel fatsoen!! 

De volgers van Gordon snappen zijn frustratie en delen ook hun frustraties op zijn post. Niemand lijkt te begrijpen waarom Femke Halsema de burgemeester van Amsterdam is geworden.

Dat de straat terug open ligt is heel nadelig voor de klanten die in de koffiebar van Gordon willen langskomen. Ze kunnen de zaak amper bereiken en moeten bijna hun benen breken om de deur te kunnen bereiken. Wij begrijpen perfect waarom Gordon zich zorgen maakt en even zijn woede wil uiten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl