Foto: Wessel de Groot / SBS6

We kunnen er niet meer om heen. De knapste van de hele Meilandjes-bende staat overal in de kijker en zo prijkt ze nu ook in de ‘Beau Monde’ met een knappe fotoshoot. Net zoals vele vrouwen in Nederland, België en waar dan ook ter wereld is Maxime dol op shoppen, en als het kan liefst niet online.

“Het overkomt mijn vader en mij regelmatig dat we uit enthousiasme niet op het prijskaartje hebben gekeken. Dan staan we bij de kassa en is het ‘Dat wordt dan negenhonderd euro.’ Voor iets simpels als een trui. We durven vervolgens ook niet te zeggen ‘oh meid, hang maar terug. Al balend halen we gewoon onze pinpas tevoorschijn” lacht Maxime in Beau Monde.

Wanneer er naar haar beste aankoop ooit wordt gevraagd, hoeft Maxime niet lang na te denken. “Mijn fleurige Gucci-jas, geel met rode stiksels. Zo’n waanzinnige jas, ik wil er bijna in slapen. Elke keer ik hem zie, denk ik: wow.”

Voor bij elke outfit heeft Maxime ook wel de bijpassende juwelen. Maar ook voor schoenen hoeft ze niet lang te zoeken. “Ik heb zo’n veertig paar. Mijn hoge hakken staan te verstoffen. Leroy en ik zijn even lang en hij heeft liever niet dat ik boven hem uit toren.”

Wij vermoeden dat heel wat vrouwen jaloers zijn op de kledingkast van Maxime. En dan is het nog maar de vraag wat Maxima uit de kast zal halen voor haar huwelijk. Ze zal er ongetwijfeld stralend uitzien op de mooiste dag van haar leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl