VTM

Als je jaren samen bent en het plots tot een breuk komt, brengt dat bij sommige koppels ongetwijfeld de nodige wrevel met zich mee. Dat gebeurde destijds ook tussen radio- en televisiepresentator Martijn Krabbé en diens toenmalige echtgenote, Amanda Beekman. Over de breuk en de gevolgen lezen we meer in Story.

Het kwam eerder al een keer tot een breuk tussen het koppel, waarna de scheiding werd ingezet. Enige tijd later vonden ze toch elkaar terug en traden opnieuw in het huwelijk. Helaas was hun tweede ja-woord eveneens niet bestemd om te blijven duren.

Het koppel heeft samen vier kinderen en die waren doorheen de jaren vaak een punt van discussie tussen beiden. Zowel moeder als vader wilden graag het hoederecht over de kroost en trokken naar de rechtbank. Martijn won het juridische debacle, maar toen de jongste drie aangaven bij hun moeder te willen gaan wonen, ging hij onmiddellijk akkoord.

Martijn maakte er geen bezwaar tegen omdat hij altijd het beste wil voor zijn kroost. Enkel zijn oudste zoon bleef bij hem. In 2019 wilden de jongste drie terug naar hun vader. Moeder Amanda zag er geen graten in en stemde op haar beurt in met het verzoek.

Beiden hebben ze ondertussen nieuwe partners. Martijn is samen met zijn huidige echtgenote Deborah, en Amanda vond de liefde bij haar partner Harrie. Onlangs werden ze gespot tijdens een double date en ze leken het naar hun zin te hebben samen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl