Foto: Play4

Yvonne Coldeweijer schrijft en zegt al een tijdje dat Monique Westenberg en André Hazes dit jaar gaan trouwen. Niets van aan reageerde Monique een tijdje geleden op haar sociale media. Een uitspraak waarmee Yvonne Coldeweijer eens goed moest lachen, want zij lijkt meer te weten.

En dat is nu ook weer het geval. Op haar Instagram schrijft Yvonne dat er een haar in de boter zit tussen Monique en André. “Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op haar.”

“Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar sociale media.

En ja, het is toch wel straf dat de foto’s in de Privé genomen konden worden zonder dat André en Monique de fotograaf zouden opgemerkt hebben, dat weet Yvonne ook. “Het is namelijk wel errug toevallig dat zij ze daar aan het zwembad hebben gevonden”, gaat Coldeweijer verder.

De koningin van de juice denkt dan ook dat het vermoeden van André best wel eens correct zou kunnen zijn. Wordt vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl