Foto: Brunopress.nl

Hij weet ieder feestje steevast naar zijn hand te zetten met zijn repertoire van volkse nummers, maar Frank van Etten zelf heeft het afgelopen jaar veel te verwerken gekregen. Samen met zijn echtgenote Melanie was hij zwanger van een tweeling, maar één van de twee kindjes heeft het niet gehaald. Ze vertellen meer over deze periode van geluk en verdriet aan Story.

Het zou een wondermooi geschenk geweest zijn voor het koppel, twee gezonde kindjes ter wereld brengen. Jammer genoeg draaide het lot voor Frank en Melanie anders uit.

Hun dochtertje Melody is op dit moment een lichtpunt in hun leven. Ze zijn erg gelukkig dat zij wel gezond ter wereld kwam.

Het koppel had hun huwelijk al lang gepland voor mei 2022 trouwen, maar het feestplezier wordt overschaduwd door hun plotse verlies. “We zijn verdrietig en blij tegelijk dat het ene kindje goed is, maar de dood van het andere zet toch alles even stil voor ons”, zegt Frank over hun noodlottige voorval.

“Het is belangrijk dat we dit samen met onze families een plek geven, om zo de moed te kunnen behouden”, vertelt de volkszanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl