Foto: Brunopress.nl

RTL schrapte The Voice na de getuigenissen rond grensoverschrijdend gedrag in het programma. Ondertussen zijn er maar liefst vier medewerkers van The Voice officieel aangeklaagd. Toch lijkt een terugkeer van de talentenjacht mogelijk…

Coach Waylon oppert in Weekend dat The Voice moet terugkeren. Zélfs met de kandidaten voor wie het avontuur zo abrupt ten einde kwam. Waylon ontkent immers bepaalde geruchten over The Voice.

Waylon is het oneens met collega-coach Anouk die The Voice ‘één grote corrupte bende’ noemde. Dat klopt volgens Waylon helemaal niet…

“Er zijn mensen die ongelooflijk de fout in zijn gegaan en die hebben erg lelijke dingen gedaan, maar dat betekent niet meteen dat het hele programma en iedereen die daar maar rondloopt corrupt is”, aldus Waylon in Weekend.

“Het waren sleutelfiguren in het programma, maar we mogen ze niet zoveel credits geven dat zij dat programma voor ál die mensen die het wél goed hebben bedoeld om zeep helpen”, voegt Waylon eraan toe. Waylon wil één ding duidelijk maken..

Waylon benadrukt dat hij  de zaak allerminst bagatelliseren. Maar wat Marco Borsato, Jeroen Rietbergen, Ali B en regisseur Martijn N. gedaan hebben, mag het programma niet kapot maken. “Ik zou het geweldig vinden om terug te komen”, aldus Waylon in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl