Foto: Brunopress.nl

Als je plots in een ouderrol gedropt wordt, kan dat al eens gevolgen hebben voor je tijdsbesteding. Tot die conclusie kwam het 36-jarige model Kim Feenstra nadat ze anderhalf jaar geleden moeder werd van haar zoontje Brooklyn. In Weekend lezen we meer over wat er allemaal op haar pad kwam sinds ze mama werd.

De kleine Brooklyn is ondertussen al anderhalf en dartelt als een vrolijke wervelwind door het huis van Kim en haar partner Stanley. Hij kan sinds kort zijn eerste stapjes zetten, en dat heeft geregeld een valpartij tot gevolg.

“Dat hij af en toe valt, hoort nu eenmaal bij zijn ontdekkingsfase. Alles is nog nieuw voor hem. Ik probeer hem los te laten daarin, al is het soms moeilijk om hem zijn gang te laten gaan zonder te veel te bemoederen”, geeft ze lachend toe.

Doordat Brooklyn veel van haar tijd inneemt, is Kim beginnen nadenken over wat nu écht belangrijk is en wat minder.

“Je gaat automatisch meer selecteren in vriendschappen en wat waardevol voor je is, zoals materiële zaken. Het belangrijkste blijft voor mij dat we als gezin samen gezond zijn, dat er regelmaat is en we een fijne thuis hebben”, aldus het model.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl