Foto: Brunopress.nl

Nieuwsradio BNR heeft een stunt van jewelste uitgehaald. Samen met Talitha Muusse zette BNR een verhaal in scène. Muusse zou op het toilet van BNR betrapt zijn terwijl zij drugs aan het snuiven was.

Yvonne Coldeweijer kreeg de video binnen en informeerde bij Muusse of de beelden echt waren en of zij nu echt wel cocaïne aan het snuiven was. Hoewel Muusse één en ander ontkende, sloeg Coldeweijer toch munt uit het nieuws.

Op haar afgesloten kanaal publiceerde Coldeweijer de beelden, al vertelde zij er wel bij dat de video mogelijk nep zou zijn. Maar Coldeweijer slaagde er toch maar weer in om met 100 nieuwe betalende volgers te groeien, goed voor 1.000 euro extra per maand.

Bij BNR besloten ze om Coldeweijer met het nieuws te confronteren. De roddelvlogger reageerde dat zij slechts een roddelkanaal is en juice brengt. Maar had de rechter haar onlangs niet veroordeeld onder het mom dat zij toch met journalistiek bezig is en nieuws moet checken?

Hoe Coldeweijer de juice brengt, daar is al veel over gezegd en geschreven. Feit is dat Coldeweijer met haar juice vele duizenden euro’s per maand verdient en dat de traditionele media zich dood ergeren aan de manier waarop roddelkanalen werken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl