VTM

Een ezel stoot zich niet aan dezelfde steen. Toch is dat exact wat er in het verleden tussen Martijn Krabbé en zijn ex-vrouw Amanda Beekman gebeurde. In Story lezen we er meer over.

Een poos nadat ze een eerste keer de echtscheiding rond hadden, vonden de twee elkaar terug en traden opnieuw in het huwelijksbootje. Dat dat bootje nog steeds lek bleek te zijn, daar hadden ze geen rekening mee gehouden. Opnieuw kwam het tot een scheiding.

Deze keer waren hun vier kinderen de spil van discussie. Martijn wou hen bij hem, Amanda wou ze bij haar. Onderling geraakten ze er niet uit en dus trok het toenmalige echtpaar naar de rechtbank. Martijn kreeg daar de kinderen toegewezen, maar toen drie van hen iets later zelf aangaven dat ze liever bij hun moeder zouden wonen, deed Martijn niet moeilijk.

Er gingen weer enkele jaren voorbij, toen de drie jongste kinderen plots opnieuw naar Martijn wilden verhuizen. Amanda toonde zich inschikkelijk en stemde op haar beurt in met hun voorstel.

Ondertussen hebben zowel Martijn als Amanda opnieuw de liefde gevonden bij hun nieuwe partners Deborah en Harrie. Het viertal werd recent gespot toen ze onderling samen uit eten gingen op restaurant. Ze lieten het verleden achter zich en zijn opnieuw gelukkig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl