DPG Media

Presentatrice Evi Hanssen heeft op haar sociale media een opvallend bericht gepost. Daarin vertelt Hanssen dat zij het enkele weken geleden moeilijk heeft gehad.

Afgelopen zomer trouwde Evi Hanssen met haar partner, een huwelijk dat de presentatrice graag wou laten doorgaan. Haar moeder is namelijk ernstig ziek en zal helaas nooit meer herstellen. En het mooiste moment uit haar leven wou Evi Hanssen absoluut nog met haar moeder delen.

“De dagen dat ik angstig wegkruip in een bolletje op de zetel zijn de laatste jaren zeldzaam geworden. Mijn dipjes duren korter, de mooie stabiele momenten zijn als roze draden zachte wol uitgesponnen over mijn leven. Voor iedereen die te vaak in een bolletje op de zetel ligt…Aanvaard hulp, neem rust en blijf geloven in dat lichtje aan het einde van de tunnel. Je bent nooit alleen 💗”, schrijft Evi Hanssen waarna een opvallende onthulling komt.

“Deze foto is een paar weken geleden genomen. Toen ik het even lastig had. Met mij gaat het goed, en met jou ?”, besluit Evi Hanssen.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl