Foto: VTM

De specialiste van de Nederlandse juice is weer goed op dreef. Yvonne Coldeweijer heeft de afgelopen maanden vaak over Leontine Ruiters, de ex van Marco Borsato geschreven en nu loopt zij weer in de kijker. Leontine heeft namelijk een nieuwe vriend.

De twee zijn samen op vakantie op Ibiza, dat mag iedereen weten. Maar Yvonne Coldeweijer is geen fan van de brave verhaaltjes, zij leeft namelijk van de juice en laat zij nou net iets strafs over John Huiberts onthuld hebben.

“Het gerucht gaat namelijk dat de nieuwe vlam van Leo een gezinnetje achter heeft gelaten voor haar”, schrijft Coldeweijer op Instagram Stories. “John had vijf jaar lang een relatie en was 8 weken geleden nog op Ibiez met deze vrouw en haar kids. Dat is wel erg kort geleden”, gaat Yvonne verder.

De ex-vriendin van John zou zeer verdrietig zijn en daar is volgens Coldeweijer een goede reden voor. “De vriendin van John moest er vorige week via de media achterkomen dat haar vriend een relatie heeft met Leontine. Ze was zelf nog in de veronderstelling dat ze gewoon een relatie met hem had”, schrijft Coldeweijer op Instagram Stories.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl