Foto: VTM

Dylan Haegens is maandag getrouwd met zijn vriendin Marit Brugman. De influencer heeft echter nog meer goed nieuws: zijn vrouw is namelijk zwanger.

“Wij worden papa en mama! 👶🏼”, glundert het koppel in hun wittebroodsweken.

Die kinderwens is er al langer, maar om de één of andere reden leek zwanger worden niet te lukken. Tot een tijdje geleden dus.

“Het is geen vanzelfsprekendheid geweest en dat het nu précies zou samenvallen, hadden we nooit verwacht. Net als dat we nooit verwacht hadden dat we de bruiloft 2 keer zouden moeten verzetten. Maar precies dát is het leven. Het is niet te voorspellen. Het is accepteren hoe het loopt, iets dat soms heel moeilijk kan zijn, en soms tot een intens mooie samensmelting van twee bijzondere levensgebeurtenissen kan leiden”, glunderen Marit en Dylan.

“We zijn intens gelukkig en hebben het nieuws tijdens de bruiloft op een heel mooie manier bekend kunnen maken aan onze familie en vrienden. En dat we het nu met jullie kunnen delen is mega bijzonder! En het zou ons kind niet zijn als ie niet al een beetje humor zou hebben. Baby Haegens is uitgerekend op 1 april 2023. Geen grap. Echt waar”, lacht het koppel dat maandag trouwde.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl