Foto: RTL5

Zondag was een speciale dag voor de bewoners van Big Brother. De baas van het huis – neen, niet Kristof – had de bewoners een feestje beloofd en dat werd het.
Kitty kwam terug in het huis, nadien kwamen ook Hanne, Julio en Peter terug in het huis. En zondagavond – na zijn traditioneel potje voetbal – kwam ook Dimitri de start van de finaleweek vieren. Het werd een feestje tot in de vroege uurtjes, het eerste echte langdurige feest.

De zondag werd wel ontsierd door het geroddel van Kitty. Die vertelde één en ander over Leroy, Vera, Tobias en Dimitri. “Is ze er nou echt alleen om onrust te komen stoken?” vraagt één van de kijkers zich op Facebook af.

“Roddel roddel roddel” is de veelzeggende reactie van een andere kijker op de aanwezigheid van Kitty.  “Ik had me geabonneerd op haar you tube account uit medelijden maar ik ga me daar terug uitschrijven, zo een roddel madam”, lezen we verder.

“Aub eruit met haar geroddel en achterklap over de andere bewoners. Ofwel laat je ze er allemaal terug in of anders niemand. Zodat ze zich kunnen verdedigen en we wat drama kunnen zien”, is de mening van een andere kijker.

“Snap niet dat er nog mensen zijn die met haar willen omgaan , zo’n gemeen harteloos , afgunstig, roddelachtig en stiekem persoon, echt een zielig persoon die Kitty , vind het niet gek dag ze nergens gewild is 🤮”, besluit een kijker op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl