Foto: Play4

Bijna een jaar geleden won Jill Goede Big Brother 2021 en ging zij met een vette cheque naar huis. Lange tijd leek het erop dat zij er een goede band met Thomas bovenop zou krijgen als bonus, maar helaas blijft er van die goede relatie niet veel meer over.

“Iedereen had bondjes met elkaar, ik deed dat niet. Ik hou daar helemaal niet van. Dan lig ik er maar uit, dacht ik. Thomas snapte dat. Wij hadden zo’n goede klik. Ik vond het ook vreselijk toen hij eruit werd gestemd. Helaas is onze vriendschap verwaterd”, vertelde Jill Goede aan Linda.nl . 

Gelukkig zijn er in het huis wel meer vriendschappen ontstaan. “Ik heb nu wel dagelijks contact met Julie, en met Michel heb ik juist buiten het programma om een goede band gekregen”, vertelt Jill Goede. Jill en Michel zitten bij hetzelfde management en komen elkaar dus wel eens een aantal keer tegen. “Super leuk. Af en toe praat ik met de anderen in onze groeps-app, maar dat is het. Zoiets vasthouden is toch lastig als je weer je normale leven gaat leiden”, klinkt het uit de mond van Jill Goede.
Het volledige interview lees je op Linda.nl .

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl