Foto: Play4

Hoe was jouw zondag? Goed? Hopelijk heb jij net zoals vele andere mensen kunnen genieten van een mooie wandeling of een rustige zondag op de bank. André Hazes koos voor dat laatste. Terwijl de moeder van zijn zoon Dré met Lego aan het spelen was met haar zoon, lag André languit op de bank, dat is te zien op een foto die Monique op Instagram Stories deelde.

Was André aan naar de race van Max Verstappen aan het kijken of koos hij voor een potje voetbal? Misschien was André wel gewoon aan het rusten na een druk weekendje ‘Holland Zingt Hazes’ waar hij dit jaar niet op het podium stond maar wél de moed vond om naar de show te gaan kijken.

Afgelopen weekend maakten heel wat mensen zich zorgen nadat er op de sociale media een foto opdook van een fel vermagerde André Hazes. Die foto werd trouwens tijdens ‘Holland Zingt Hazes’ genomen.

Daar werd trouwens ook een zoenfoto van Rachel Hazes genomen. Met een zoen op de mond van Klaas Otto bevestigde de moeder van Roxeanne en André Hazes haar relatie met Klaas Otto.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl