Foto: William Rutten/SBS6

Regisseur Cheeru Mampaey heeft in België al heel wat tv-programma’s op haar palmares staan. Sinds een tijdje is zij bezig met een documentaire over de Nederlandse zanger André Hazes. Yvonne Coldeweijer beweerde eerder in een video dat Hazes zoenend gespot zou zijn met de Vlaamse regisseuse.

De 28-jarige zanger komt al even niet meer in het openbaar en als hij dan ergens opduikt, geeft hij zelf geen commentaar. Dat doet Cheery Mampaey wél. Zij gaf afgelopen week tekst en uitleg aan RTL Boulevard.

“Hij is een soort lachebek die altijd vrolijk is. Het is écht wel de andere kant die wij laten zien. Hij zit op een soort kruispunt van zijn leven. Het is dus niet alleen vreugde, het zijn ook de diepere struggles en de angsten waarmee hij te maken krijgt”, reageert Cheeru voor de camera van RTL Boulevard.

De Vlaamse kreeg de kans om vaak met André Hazes op te trekken. “Ik ben superdankbaar dat hij zo open is geweest en zich volledig geeft. Ik denk niet dat dat altijd makkelijk is, want het is best wel een moeilijke tijd in zijn leven”, verklaart Cheeru Mampaey.

De laatste tijd zien we André Hazes niet meer in het openbaar. Het moet André de kans geven om één en ander te verwerken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

“De media schrijven elke dag over André en ook al je dan beslist om voor onbepaalde tijd niet in de media te komen en er toch elke dag dingen verschijnen, dat lijkt mij héél frustrerend. Dus ja, ik denk niet dat dat altijd fijn is en dat merk ik aan hem.

Het lijkt volgens Yvonne Coldeweijer best wel te klikken tussen Mampaey en Hazes. “Ik zie hem echt als mijn broertje. We hebben best ook veel raakvlakken. Dus ik snap hem echt wel en ik beschrijf hem als lief en loyaal. Ik vind hem ook één van de warmste mensen die ik ken, alleen maar liefde voor Dré”, reageert zij.

Volgens de queen van de juice zouden Cheeru en André zelfs zoenend gespot zijn en ook die vraag gaat de Vlaamse niet uit de weg. “Het is gewoon niet waar. Het bevestigt voor mij alleen maar dat er heel veel dingen niet kloppen en dat maakt dat ik alles nog beter snap”, besluit zij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl