Foto: Brunopress.nl

Eerder dit jaar raakte nog bekend dat Katja Schuurman niet langer samen was met topkok Freek van Noortwijk. De twee namen in alle rust de tijd om de breuk te verwerken en langzaam aan ging het steeds beter met Katja, die veel liefdesverdriet had.

Maar daar lijkt Katja overheen te zijn en ze geniet weer volop van het leven. En er lijkt wel een nieuwe man te zijn in haar leven. Volgens ooggetuigen had zij onlangs wel een heel erg gezellige namiddag met een knappe jongeman op een terrasje in Amsterdam, schrijft Weekend.

Volgens ooggetuigen wilde Katja een goede indruk nalaten op haar date en zag ze er oogverblindend uit. Maar of de date ook wel degelijk een love-interest is van Katja, daar bestaat nog geen zekerheid over.

Velen twijfelen eraan dat Katja al openstaat voor de liefde, omdat de breuk voor de actrice en presentatrice nog heel vers is. Al houdt haar dat niet tegen om toch regelmatig wat te flirten.

Katja bewees in het verleden al dat ze plotsklaps verliefd kan worden, dus helemaal uitgesloten is het niet. En als ze wel degelijk opnieuw de liefde vindt, dan wensen wij Katja alle geluk van de wereld toe. En dan wordt  het voor haar zonder twijfel een mooie zomer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl