Foto: Peter De Smedt

Vrijdagavond heeft Ellen ten Damme zware uitspraken over Ali B gedaan in het programma ‘De Geknipte Gast’. Vrijdagavond vertelde Ellen ten Damme – de naam van de rapper werd niet uitgesproken – over haar ervaringen met Ali B en die waren niet echt positief. Ellen vertelde dat zij gelijkaardige ervaringen had als de vrouwen uit ‘The Voice of Holland’.

Waarom zij daar nu pas mee naar buiten komt en zich toen niet heeft laten horen? Blijkbaar was zij destijds in de ware en was zij weken bezig om te begrijpen wat er was gebeurd.

Ondertussen heeft ook Ali B van zich laten horen, de man kon zijn ogen en oren niet geloven toen hij het verhaal van Ellen ten Damme hoorde.

“Gister kwam plotseling het nieuws dat Ellen ten Damme in 2014 door mij iets is aangedaan, wat ook bij slachtoffers van The Voice zou zijn gebeurd. Deze vage beschuldiging leidt in de media meteen tot reacties”, schrijft Ali B op Instagram.

“Maar wat er nu beweerd wordt, klopt gewoon niet. Zo’n acht jaar geleden hebben hebben Ellen en ik wat geflirt en gezoend. Zoals we dat jaren eerder ook al eens deden, vrijwillig en als twee volwassen mensen. Meer was het niet. We schreven daarna samen een mooi, persoonlijk kwetsbaar liedje en maakten een videoclip”, gaat Ali B verder.

“Wat een vrolijke onschuldige flirt was, wordt nu acht jaar later lelijk gemaakt en verdraaid. Erger nog, in de beeldvorming word ik nu dader en Ellen slachtoffer. Het is onbegrijpelijk want de jaren na 2014 stuurden we elkaar lieve berichten en zagen elkaar af en toe. Dat was steeds vriendschappelijk contact. Als ze mij zo’n l*l vindt, waarom vraagt zij mij in 2018 dan persoonlijk om naar haar show in Carré te komen, en waarom nodigt ze mij in 2020 uit in haar kleedkamer in Apeldoorn waar we vervolgens een uur lang met elkaar lachen, knuffelen en goede gesprekken hebben? Ik snap er echt niks van. Ik heb haar gister gebeld en een bericht gestuurd om het te begrijpen, maar ik krijg nog geen reactie”, laat Ali B weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl