Foto: Brunopress.nl

Samantha Steenwijk heeft van de rechter gelijk gekregen: Yvonne Coldeweijer moet een rectificatie plaatsen na haar verhaal dat Samantha Steenwijk illegale dieetpillen genomen zou hebben om uiteindelijk 22 kilo af te vallen.

“Zojuist heb ik het vonnis van de rechter ontvangen en gelezen. Ik moet de uitspraken van Samantha rectificeren. Dat zal ik daarom ook doen. Ik hoef van de rechter ook geen schadevergoeding te betalen”, schreef Yvonne op Instagram.

“Waar ik heel blij mee ben is dat ik nu een handleiding heb gekregen voor mijn juice. Ik hoef van de rechter geen sluitend bewijs te leveren, maar het enkel aannemelijk te maken. Ook hoef ik geen hoor- en wederhoor toe te passen, voor ik mijn juice breng. Dat mijn bronnen zijn beschermd , omdat ik weldegelijk onderdeel ben van de pers, is heel erg belangrijk voor mij en een overwinning voor alle juice kanalen”, reageert Yvonne verder nog.

“Ik ben trots op ons Juicechannel en RoddelPraat. Ze kunnen liet meer om ons heen. We are here to stay”, juicht Coldeweijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl