Foto: Brunopress.nl

Donderdagavond ging de volledige aflevering van ‘Vandaag Inside’ op SBS6 over de uitspraken van Johan Derksen en de manier waarop dit aangepakt had moeten worden. Excuses kwamen er niet, dat weigerde Derksen. Of het programma nog terug komt, is niet duidelijk. Vandaag zal de directie van Talpa daarover een beslissing nemen.

Als we op de sociale media kijken, dan is het duidelijk dat de meeste kijkers het programma gewoon willen behouden én dat Johan Derksen aan boord blijft.

Bas reageert als volgt: “Ik hoop dat het nog goed komt en dit leuke programma doorgaat. VI heeft veel stormen doorstaan zoals na die racisme aflevering met die Dries Boussatta toen was er ook sprake van dat het programma zou stoppen maar toch gingen ze door. Dus ik hoop dat ook deze storm wordt doorstaan.”

Ook Hellen heeft haar mening klaar: “Heb echt heel verdrietig naar de uitzending gekeken…. getver, wat een akelige samenleving leven we in tegenwoordig….😪 De woke gutmenschen kunnen tevreden zijn, ze hebben het vrije woord om zeep gebracht…😪 Ik hoop nog steeds dat Johan tot inkeer komt…. on bended knee is no way to be free…..”

“Ik ben zooooo boos!!! In wat voor land leven we?”, reageert Danielle. “Als je de mannen kent, weet je dat het nooit hun bedoeling is om vrouwen te kwetsen!! Het was misschien niet helemaal handig, maar ik sta 100% achter Johan!!! Het is te zot voor woorden dat het programma en alle medewerkers nu moeten stoppen!

In de politiek mogen ze gewoon jaren doorgaan met grensoverschrijdend gedrag en zij blijven gewoon ons land besturen😡!

Bedankt voor jarenlange mooie tv Johan! En eigenlijk hoop ik dat je toch doorgaat! Ik vind dat je je niet moet laten kleineren!!!”

Nel is dan weer van mening dat wij in een triest land wonen. “Ik schaam me ervoor dat al die mensen zo zielig reageren op Johan. Waar gaat dit over 50 jaar geleden pff. Dan kan de OM het druk krijgen. Idioten. Johan veel sterkte. EnTalma jullie hebben ook goed verdiend aan IV. Zo krom dit”.

“Afgelopen week verdiende Johan Derksen natuurlijk niet de schoonheidsprijs. Maar om Johan Derksen hiervoor van de radio te gooien en wellicht zelfs de theaters te ontzeggen is toch echt te triest voor woorden. Hoe kleinzielig zijn we geworden met zijn allen. Dan is de enige logische stap voor Johan om ook met VI te stoppen. Ik neem aan dat degene die er de afgelopen dagen alles aan hebben gedaan om Johan deze beslissing te laten nemen ervoor gaan zorgen dat de goede doelen, die nu niet meer de helft van Johan zijn salaris ontvangen, worden gecompenseerd”, besluit Janwillem.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl