Foto: EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl

Sommige juicekanalen gaan echt wel ver om te scoren. Juice Channel pakte met het nieuws uit dat Rachel Hazes mogelijk nog een kind zou willen. Juice Channel werd getipt door iemand binnen een ziekenhuis waar Rachel en haar vriend op consultatie zouden zijn gegaan.

“Oké, Klaas Otto en Rachel Hazes zijn vorige week samen bij het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch geweest. Hier had Klaas Otto een afspraak voor een vruchtbaarheidstest! Onze bron binnen het Jeroen Bosch ziekenhuis geeft aan dat ‘koppels dit meestal doen als zij nog kinderen willen’, schrijft Juice Channel.

“Wij hebben ook een bevestiging van de afspraak binnen gekregen van onze bron, maar wij willen natuurlijk dat diegene zijn of haar baan behoudt, dus die houden we voor ons zelf. Gaan we Rachel Hazes binnenkort zwanger zien?”, schrijft Juice Channel verder.

Goede vraag: gaan we Rachel Hazes zwanger zien? Krijgt de 52-jarige weduwe van André Hazes straks nog een kindje? Wat dus ook zou betekenen dat Roxeanne en André er nog een broertje of zusje bij zouden krijgen. Dat zou wel héél straf zijn.

Nu kan je perfect op je 52ste zwanger worden en nog een kind op de wereld zetten, maar dan neem je toch wel een vrij groot risico. En de vraag is of Rachel en Otto dat risico willen nemen.

Rachel Hazes zou ondertussen op het gerucht gereageerd hebben met de melding dat er niets van klopt. Het ziekenhuis waarvan sprake is, opent in ieder geval een onderzoek naar het mogelijke lek dat er was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl