Foto: Brunopress.nl

In een gezonde relatie is er steeds sprake van een tikkeltje jaloezie. Hoewel hij het niet graag toegeeft, heeft zanger Wesley Klein daar nog soms last van. Dat vertellen hij en zijn echtgenote Nelly in een interview met Party.

Hij en zijn vrouw Nelly zijn al zeventien jaar een koppel, waarvan vijf jaar getrouwd. Hun kracht schuilt er volgens Nelly in dat ze niet allebei bekende Nederlanders zijn. “Veel stellen staan tegenwoordig samen in de showbizz. Ik denk dat het belangrijk is om één iemand de show te laten stelen en de ander te laten zeggen: het is jouw wereldje”, aldus Nelly.

Terwijl haar man van huis is, verzorgt zij het huishouden en is ze bezig met haar eigen dingetjes. “Zo kan Wesley zich volledig focussen op het zingen. Sommige mensen vinden dat moeilijk en willen zelf in de belangstelling staan, maar dat is niks voor mij. Ik bak veel liever koekjes met de kinderen voor als papa thuiskomt”, lacht ze.

Wesley geeft in het interview grif toe dat hij soms wel eens jaloers is geweest. “Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik een jaloers type ben. Vroeger helemaal, maar nu gelukkig al een pak minder. Ik had dat gevoel vooral als Nelly alleen op stap was”, bekent hij.

Nelly relativeert de jaloezie van haar echtgenoot: “Dat is ook niet gek, Wesley en ik zijn samen volwassen geworden en hebben allebei moeten leren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl