Peter De Smedt

Hij is een vaste waarde in de Nederlandse showbizzwereld en op zijn 76 is zanger Lee Towers nog lang niet uitgezongen. De Rotterdammer treedt nog steeds op en houdt van wat hij doet. Hij vertelt er meer over in een interview met Party.

In het weekblad vertelt hij over zijn lange carrière in de spotlights. Dat het vaak niet enkel om zingen draaide, steekt hij niet onder stoelen of banken.

“Vanaf het moment dat op mijn 29ste mijn carrière begon te draaien, kreeg ik frequent te maken met verleidsters”, vertelt hij daarover. “Maar dat was niet aan mij besteed. Ik was toen al vader van vier kinderen en geen jonge god meer.”

Hij bleef al die tijd trouw aan zijn vrouw Laura, die hij overal bij betrok. Dat is volgens hem het geheim van hun jarenlange samenzijn. In andere vrouwen had hij geen interesse. “Ik was soms zelfs een onbehouwen hork. Als mensen de bühne opkwamen, stuurde ik hen gewoon weer weg, Zelfs Laura zei dan weleens dat ik dat niet kon maken”, zegt een lachende Lee.

Hij bleef altijd respectvol naar zijn fans, maar hield het contact gewoon op afstand. “Mensen mochten gerust naar me toe komen voor een praatje en een foto, maar ik trok wel een duidelijke grens”, vertelt Lee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl