Foto: Play4

De onrust bij Grace en Tobias in Big Brother is groot. De twee beseffen dat de kans groot is dat één van hen aanstaande zaterdag het huis zal moeten verlaten.

Nouchine en Kristof zijn maandag naar de game room moeten gaan en hebben van Big Brother absolute zwijgplicht tot dinsdag. Alleen onderling mogen Nouchine en Kristof praten over wat er gebeurd is. Grace vertrouwt één en ander niet en stelt zich vragen bij het gedrag van Kristof. “Het lijkt wel of hij Nouchine aan het overhalen was. Maar die blik en houding komt mij bekend voor. Of misschien wil hij iets goed praten”. En daar sluit Tobias zich bij aan. “Dat doet hij voortdurend voor zichzelf. “In ons gesprek ben ik ook héél eerlijk geweest en misschien ook wel hard. Maar ik meende wel wat ik zei, ik heb het wel op een respectvolle manier gezegd, maar ik heb wel gezegd dat ik de manier waarop hij speelt, heel anders bekijk. Mijn vriendschap staat buiten kijf, dat zit goed. Ik zie dat echt gescheiden van elkaar. Ik heb al eerder gezegd dat ik hem in het spel nooit helemaal vertrouw en afgelopen week helemaal niet. En ik heb ook gezegd dat ik vind dat zijn manier van spelen over lijken gaan is en dat hij bepaalde mensen heel dichtbij heeft gehouden om zelf ver te komen in het spel. Spelers waarvan hij dacht dat het sterke spelers waardoor hij niet genomineerd zou worden in het spel. Ik denk niet dat hij iemand is die alleen maar een spel speelt, ik denk dat onze vriendschap oprecht is, maar ik denk dat als hij met iemand bevriend is, hij diegene wel gebruikt om zover mogelijk in het spel te geraken. Dat heeft hij dan knap gedaan, maar ik zou het zelf niet op deze manier kunnen. Als ik dat had gekund, dan had ik hem in een vroeger stadium niet gered of misschien zelfs genomineerd”, klinkt het bij Tobias die meteen aangeeft dat hij het spel niet anders gespeeld zou hebben omdat hij zelf niet zo is en zelf absoluut niet over lijken zou kunnen gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl