Foto: Play4

Jill Goede kreeg via haar sociale media een haatbericht. Zo werd zij sl*tje genoemd en kreeg zij het verwijt dat zij Big Brother vorig jaar niet eerlijk gewonnen heeft.

Dat niemand Jill moet en dat zij best op haar hoede is voor de afzender van het bericht. “Als ik je ooit te pakken krijg, heb je een heel groot probleem met mij”, klinkt het verder.

Jill besloot op haar sociale media te reageren. “FF serieus. Ook ik ben een mens van vlees en bloed. En ik hoor en zie dat zoveel mensen ‘haat’ krijgen. Hoe kan je iemand zo afbranden op sociale media? Is het dan dat je je goed voelt door zo iets te doen?” vraagt Jill zich af.
“Ik kan het soms makkelijk achter me laten, maar niet iedereen kan dat. Misschien moeten we allemaal eens 2 keer nadenken voordat we iets sturen. En ook ik hé, ik ben ook niet zuivere koffie”, geeft Jill toe.

“Maar ik zal never haat gooien op social media. Onze lieve Lisa was nog niet klaar met me. En dat omdat je me alleen hebt gezien op tv of omdat ik iemand iets gun? Wees toch eens leuk en lief voor elkaar”, gaat Jill verder.

En tot slot heeft Jill nog een boodschap voor Lisa. “Ik hoop dat je je nu goed voelt, Lisa”. Daar hebben wij sterke twijfels bij want ondertussen kent iedereen de identiteit van de vrouw die Jill een wanhopig sl*tje noemt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl