Foto: EvaCaptures

Vrijdag hebben Suzan & Freek hun nieuwe single Honderd Keer uitgebracht. Het is de eerste nieuwe muziek van het duo sinds het in oktober verschenen album Dromen In Kleur dat kort na release de platina status behaalde.

Over Honderd Keer zeggen Suzan & Freek: “Onze clubtour is hervat, het festivalseizoen en onze twee shows in de Ziggo Dome staan voor de deur, dus we hadden zin in nieuwe muziek! Honderd Keer gaat over ’niet denken, maar doen’, niet blijven afwachten en steeds maar zeggen ‘dat doe ik morgen wel’ maar juist nu actie ondernemen. De tekst spreekt voor zich, wij kunnen nu al niet wachten om hem live te spelen.”

Suzan & Freek maken met het album Dromen In Kleur kans op drie Edisons. Het album is genomineerd in de categorieën Pop, Nederlandstalig en Album. In 2020 wonnen ze voor het debuutalbum Gedeeld Door Ons ook een Edison. De Edisons Pop 2022 worden op maandag 11 april uitgereikt in het AFAS Theater in Leusden.

Naast de clubtour en de twee Ziggo Dome shows staan Suzan & Freek ook deze zomer weer regelmatig op het podium. Op 1 juli treedt het duo met Miss Montreal op tijdens Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk en op 2 juli staan Suzan & Freek op Concert At Sea op de Brouwersdam in Zeeland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl