Foto: Qmusic

Dave Minneboo heeft na vier jaar besloten Qmusic te verlaten. Iwan Reuvekamp zal zijn functie ad interim overnemen. Reuvekamp was eerder programmadirecteur en is nog altijd werkzaam bij Qmusic en moederbedrijf DPG Media als hoofd audio innovatie en talentcoach. Hij zal deze werkzaamheden overdragen om zich volledig te focussen op zijn interimfunctie bij Qmusic.

Robert Bernink, Algemeen Directeur Qmusic: “Vanochtend heeft Dave Minneboo ons op de hoogte gebracht dat hij Qmusic gaat verlaten voor zijn vroegere baan bij Talpa. De komende tijd zal Iwan Reuvekamp de functie van programmadirecteur ad interim vervullen. Hij stond eerder als programmadirecteur ook al aan de basis van het huidige succes van Qmusic. De programmering staat als een huis en we hebben een ontzettend sterk team, zowel voor als achter de schermen.”

Iwan Reuvekamp zal dus per direct de functie van programmadirecteur ad interim vervullen. Reuvekamp is nog altijd werkzaam bij Qmusic en moederbedrijf DPG Media als hoofd audio innovatie en talentcoach. Voorheen stond hij als programmadirecteur bij Qmusic aan de basis van het huidige succes van Qmusic.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl