Wie de sociale media van Simon Keizer volgt, heeft daar afgelopen weekend best wel harde reacties gelezen.

“Hoi! Ik weet niet of je het weet, maar hij is vreemdgegaan…”, schrijft Juliette bij één van de reacties. Sommige mensen noemen Simon een viezerik.

“Zo’n mooie vrouw en nog steeds niet genoeg voor jou…. 😢”, zucht Melissa.

“Waylon heeft meer ballen dan jij, hij geeft het tenminste toe, jij verwijdert zielig alle berichten. De waarheid komt toch boven, waar rook is is vuur!”, reageert iemand nog.
Aanleiding voor deze opmerkingen is het verhaal waarmee Juice Channel kwam. Zij beweren namelijk een bron gesproken te hebben die een aantal jaar werkzaam was bij ‘De Vrienden Van Amstel Live’. De man/vrouw heeft aan Juice Channel verklaard dat er heel juicy dingen achter de schermen zijn gebeurd.

Juice Channel schreef op Instagram Stories één en ander over Simon Keizer van Nick & Simon. Die zou elke avond een andere vrouw hebben uitgenodigd in het hotel en zou met die vrouwen naar zijn kamer zijn gegaan. Maar daar blijft het niet bij.

Juice Channel schreef verder ook nog dat Simon heel wat s*ksueel getinte opmerkingen maakte naar de dames in de productie, dat ging dan vaak over billen en b*rsten . Heel wat reacties werden ondertussen verwijderd, Simon heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten. Want ja, laten we hopen dat dit niet meer van valse geruchten zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl