Foto: VTM

Sergio Herman en Ellemieke Vermolen hebben jarenlang lief en leed gedeeld en dat doen zij soms nog. Hoewel het koppel al een hele tijd gescheiden is, maken zij er een erezaak van om er samen te zijn op de belangrijk momenten in het leven van hun kinderen.

Zenna is voor de tweede keer op tijd de reden waarom Ellemieke en Sergio nog eens samen op de foto gingen. Zenna vierde een tijdje geleden zijn vormsel en donderdag was alweer een hoogdag in het leven dan de zoon van Ellemieke en Sergio.

Zenna is namelijk afgestudeerd aan de lagere school en dat moest gevierd worden. “Vandaag was dan echt je laatste schooldag op de basisschool 🧑‍🎓We hebben met een lach en een traan afscheid genomen, maar vooral dankbaarheid 🙏 Wat een mooie herinneringen. We zijn een super trotse mama & papa ❤️”, schrijft Ellemieke Vermolen op Instagram.

“Wat geweldig dat jullie dit samen doen voor de kids”, reageert één van de volgers. “Gescheiden maar toch samen bij een mijlpaal van je kinderen, zo hoort dat”, reageert iemand anders.

Ook papa Sergio heeft mooi woorden over voor zijn zoon: “Zenna, wat ben ik trots op jou! Je doet het zo goed en zie de focus van mezelf terug in jou! Altijd gelijk alles aanpakken en elke dag als eerste uit je bed!…je bent nu al steng op jezelf maar zie daar ook een enorme toewijding en drive….prachtig! Op naar de volgende stap in je leven lieverd! Hou zoveel van jou x Papa”, besluit Sergio Herman.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl