Foto: William Rutten/SBS6

André Hazes Sr zou deze week 71 jaar worden en die verjaardag werd uiteraard niet door zijn weduwe Rachel Hazes vergeten. “Lieve schat, nu denk ik weer extra veel aan je dan normaal. Gek hè, ik had het er laatst met Dré junior over en in onze gedachten word jij ook niet ouder. Blijf jij het donkere haar houden met jouw ringbaardje”, schrijft Rachel op Instagram.

“Nu je 71 jaar bent geworden, vraag ik me af of je nu grijs zou zijn en of je misschien wel wat moeilijker zou lopen. Jouw gehoor was verdrietig genoeg natuurlijk al zo goed als weg. Één ding weet ik zeker, ook nu had ik nog net zoveel van jou gehouden als hoeveel ik dat toen deed”, gaat Rachel verder.

“Nu word ik zelf ook ouder en denk ik vaak aan onze gesprekken die ik met je had toen jij 50 jaar werd. Bijna wekelijks zeggen Jeanine en ik tegen elkaar, nee hij was niet egoïstisch, hij was gewoon heel slim en wilde jou behoeden voor wat hij toen zelf al wist. Klopt Dré, sommige mensen zijn echt niet leuk en ook niet de moeite waard om tijd of energie in te steken”, schrijft Rachel Hazes nog.

“Dankbaar schat ben ik voor jouw levenslessen. Toen begreep ik ze niet maar nu des ter meer. Ik ben zo blij met de mensen die ik om mij heen heb en jawel ook de mensen waar jij zelf ook zo gek op was.”

“Nou lieverd, ik kijk nu weer naar de sterren en geef ik jou weer een knipoog. Neem jij maar een lekker neut met onze dierbaren boven. Hou van jou liefste”, besluit Rachel Hazes in haar Instagrampost.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl